Naar inhoud

Bevraging kunstencentrum

Aan het stationsplein komt binnenkort het nieuwe kunstencentrum. Het gemeentebestuur heeft een deel van een gebouw aangekocht dat schuin tegenover het station wordt gebouwd. Het kunstencentrum ligt tussen het station van Aalter-centrum, de Oostmolenstraat en Houtem, wat het goed bereikbaar en toegankelijk maakt.

Het kunstencentrum zal een thuis geven aan onder andere de hoofdbibliotheek van Aalter en de Academie. In het bouwproces komen verschillende aspecten aan bod, onder andere de functionaliteit van een gebouw. Hoe maak je een gebouw geschikt voor zijn gebruikers? Voor het antwoord op deze vraag doen we graag beroep op jou, de toekomstige gebruiker van het gebouw.

Via onderstaande bevraging peilen we naar welke eigenschappen van een gebouw voor jou belangrijk kunnen zijn, bijvoorbeeld parkeergelegenheid, opstelling van de boeken, ruimte voor cultuurbeleving en dergelijk. Met jouw inbreng kunnen wij een kunstencentrum creëren dat voor alle gebruikers en bezoekers een meerwaarde betekent. Alvast bedankt voor je deelname.

Het is niet meer mogelijk om de bevraging in te vullen.

venster sluiten

Update wateroverlast

Wateroverlast

Smeltende sneeuw zorgt plaatselijk voor wateroverlast in Aalter. Politie, brandweer en het gemeentebestuur volgen dit op. Volg zeker de verkeerssignalisatie! 

Niet-toegankelijke straten:

  • Buntelare, Zwagerhullestraat en Gottebeekstraat blijven voorlopig niet bereikbaar. (14/12, 15.00 u)

  • Het kruispunt Artemeersstraat/ Vinktsestraat en Beekstraat zijn afgesloten wegens hoge waterstand Poekebeek. Het blijft wachten tot het waterpeil van de Poekebeek is gezakt. (14/12, 15.00 u)

Toegankelijke straten:

  • Heirstraat (N409) is opnieuw vrij voor alle verkeer. (14/12, 12.00 u)
  • De situatie in het Kraenepoelpad is onder controle. De signalisatie is verwijderd. (14/12, 9.15 u). 

Gewijzigde huisvuilophaling (13/12 en 14/12)

  • De huisvuilophaling is op woensdag 13 december 2017 in een aantal straten niet kunnen doorgaan. Zijn de huisvuilzakken nog niet opgehaald? Haal ze dan binnen en bied ze op woensdag 20 december 2017  opnieuw aan.

  • Inwoners van de Gottebeekstraat, Kerselaarstraat en Vaart-Noord dienen op donderdag 21 december hun huisvuilzakken opnieuw buiten te zetten. Er was geen ophaling door de wateroverlast.

lees meer