Naar inhoud

Kopiekaart

Het gemeentebestuur vindt een goede ondersteuning van het Aalterse verenigingsleven zeer belangrijk. Naast de financiële steun, biedt het gemeentebestuur ook logistieke steun aan, zoals het gebruik van de gemeentelijke accommodatie,  communicatie- en  uitleenfaciliteiten. Bovendien kunnen verenigingen ook gebruik maken van de kopiefaciliteiten.

Vanaf 1 oktober 2014 kan iedere erkende vereniging jaarlijks één gratis kopiekaart ter waarde van 500 zwart-witkopieën ophalen in het gemeentehuis. Met deze kaart kan men terecht bij “A&B Copy Center”, Stationsstraat 190. Dit heeft als voordeel dat verenigingen heel wat meer mogelijkheden hebben, zoals het maken van kleurenkopieën, boekjes, affiches en nog veel meer. Ook de beperking van een vast aantal kopieën per dag valt hierdoor weg.

Naast deze gratis kaart, kan iedere vereniging (in het gemeentehuis) jaarlijks één bijkomende kaart kopen aan het voordeeltarief van 13 euro. Ook deze kaart heeft een waarde van 500 zwart-witkopieën. De reglementen, waarin alle bepalingen, mogelijkheden en prijzen opgenomen zijn, vind je onderaan deze pagina.

Praktisch

Verenigingentoets

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail

Meer info

Relevante info

venster sluiten

Update wateroverlast

Wateroverlast

Smeltende sneeuw zorgt plaatselijk voor wateroverlast in Aalter. Politie, brandweer en het gemeentebestuur volgen dit op. Volg zeker de verkeerssignalisatie! 

Niet-toegankelijke straten:

  • Buntelare, Zwagerhullestraat en Gottebeekstraat blijven voorlopig niet bereikbaar. (14/12, 15.00 u)

  • Het kruispunt Artemeersstraat/ Vinktsestraat en Beekstraat zijn afgesloten wegens hoge waterstand Poekebeek. Het blijft wachten tot het waterpeil van de Poekebeek is gezakt. (14/12, 15.00 u)

Toegankelijke straten:

  • Heirstraat (N409) is opnieuw vrij voor alle verkeer. (14/12, 12.00 u)
  • De situatie in het Kraenepoelpad is onder controle. De signalisatie is verwijderd. (14/12, 9.15 u). 

Gewijzigde huisvuilophaling (13/12 en 14/12)

  • De huisvuilophaling is op woensdag 13 december 2017 in een aantal straten niet kunnen doorgaan. Zijn de huisvuilzakken nog niet opgehaald? Haal ze dan binnen en bied ze op woensdag 20 december 2017  opnieuw aan.

  • Inwoners van de Gottebeekstraat, Kerselaarstraat en Vaart-Noord dienen op donderdag 21 december hun huisvuilzakken opnieuw buiten te zetten. Er was geen ophaling door de wateroverlast.

lees meer