Naar inhoud

Kopiekaart

Het gemeentebestuur vindt een goede ondersteuning van het Aalterse verenigingsleven zeer belangrijk. Naast de financiële steun, biedt het gemeentebestuur ook logistieke steun aan, zoals het gebruik van de gemeentelijke accommodatie,  communicatie- en  uitleenfaciliteiten. Bovendien kunnen verenigingen ook gebruik maken van de kopiefaciliteiten.

Vanaf 1 oktober 2014 kan iedere erkende vereniging jaarlijks één gratis kopiekaart ter waarde van 500 zwart-witkopieën ophalen in het gemeentehuis. Met deze kaart kan men terecht bij “A&B Copy Center”, Stationsstraat 190. Dit heeft als voordeel dat verenigingen heel wat meer mogelijkheden hebben, zoals het maken van kleurenkopieën, boekjes, affiches en nog veel meer. Ook de beperking van een vast aantal kopieën per dag valt hierdoor weg.

Naast deze gratis kaart, kan iedere vereniging (in het gemeentehuis) jaarlijks één bijkomende kaart kopen aan het voordeeltarief van 13 euro. Ook deze kaart heeft een waarde van 500 zwart-witkopieën. De reglementen, waarin alle bepalingen, mogelijkheden en prijzen opgenomen zijn, vind je onderaan deze pagina.

Praktisch

Verenigingentoets

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail

Meer info

Relevante info

venster sluiten

Sportpark tijdelijk gedeeltelijk afgesloten

Wegens stormschade is het Sportpark gedeeltelijk afgesloten. Het zwembad en de sporthal blijven open en bereikbaar voor publiek. 

De grootste schade bevindt zich in de burelen en de traphal naar de cafetaria op de eerste verdieping. Momenteel wordt alles in het werk gesteld om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Om veiligheidsredenen blijft de cafetaria boven afgesloten tot wanneer er herstellingswerken zijn uitgevoerd. We zetten alles in het werk om ook de cafeteria zo snel mogelijk open te stellen.