Naar inhoud

Uit in Aalter

Erkende Aalterse verenigingen kunnen hun activiteiten zelf invoeren op de gemeentelijke website, zodat deze verschijnen in de kalender Uit in Aalter.

Het gebruik van de gemeentelijke site voor het bekendmaken van deze activiteiten biedt het voordeel dat ze op twee sites worden bekendgemaakt, namelijk lokaal (Aalter) en op Uit in Vlaanderen (na activering door het gemeentebestuur). De invoer gebeurt op een gelijkaardige manier als bij Cultuurnet (Uit in Vlaanderen).

Daarenboven kan de vereniging aangeven dat ze wenst dat de activiteit ook verschijnt in TotAalter en eventueel op de digitale informatieborden.

Let op, u dient zich eerst te registreren (Mijn Aalter>registreren). De handleiding vindt u onderaan deze pagina.

Praktisch

Communicatie en coördinatie

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
Communicatie Coördinatie E-loket
venster sluiten

Sportpark tijdelijk gedeeltelijk afgesloten

Wegens stormschade is het Sportpark gedeeltelijk afgesloten. Het zwembad en de sporthal blijven open en bereikbaar voor publiek. 

De grootste schade bevindt zich in de burelen en de traphal naar de cafetaria op de eerste verdieping. Momenteel wordt alles in het werk gesteld om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

Om veiligheidsredenen blijft de cafetaria boven afgesloten tot wanneer er herstellingswerken zijn uitgevoerd. We zetten alles in het werk om ook de cafeteria zo snel mogelijk open te stellen.