Naar inhoud

Uit in Aalter

Erkende Aalterse verenigingen kunnen hun activiteiten zelf invoeren op de gemeentelijke website, zodat deze verschijnen in de kalender Uit in Aalter.

Het gebruik van de gemeentelijke site voor het bekendmaken van deze activiteiten biedt het voordeel dat ze op twee sites worden bekendgemaakt, namelijk lokaal (Aalter) en op Uit in Vlaanderen (na activering door het gemeentebestuur). De invoer gebeurt op een gelijkaardige manier als bij Cultuurnet (Uit in Vlaanderen).

Daarenboven kan de vereniging aangeven dat ze wenst dat de activiteit ook verschijnt in TotAalter en eventueel op de digitale informatieborden.

Let op, u dient zich eerst te registreren (Mijn Aalter>registreren). De handleiding vindt u onderaan deze pagina.

Praktisch

Communicatie en coördinatie

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
Communicatie Coördinatie E-loket
venster sluiten

Update wateroverlast

Wateroverlast

Smeltende sneeuw zorgt plaatselijk voor wateroverlast in Aalter. Politie, brandweer en het gemeentebestuur volgen dit op. Volg zeker de verkeerssignalisatie! 

Niet-toegankelijke straten:

  • Buntelare, Zwagerhullestraat en Gottebeekstraat blijven voorlopig niet bereikbaar. (14/12, 15.00 u)

  • Het kruispunt Artemeersstraat/ Vinktsestraat en Beekstraat zijn afgesloten wegens hoge waterstand Poekebeek. Het blijft wachten tot het waterpeil van de Poekebeek is gezakt. (14/12, 15.00 u)

Toegankelijke straten:

  • Heirstraat (N409) is opnieuw vrij voor alle verkeer. (14/12, 12.00 u)
  • De situatie in het Kraenepoelpad is onder controle. De signalisatie is verwijderd. (14/12, 9.15 u). 

Gewijzigde huisvuilophaling (13/12 en 14/12)

  • De huisvuilophaling is op woensdag 13 december 2017 in een aantal straten niet kunnen doorgaan. Zijn de huisvuilzakken nog niet opgehaald? Haal ze dan binnen en bied ze op woensdag 20 december 2017  opnieuw aan.

  • Inwoners van de Gottebeekstraat, Kerselaarstraat en Vaart-Noord dienen op donderdag 21 december hun huisvuilzakken opnieuw buiten te zetten. Er was geen ophaling door de wateroverlast.

lees meer