Naar inhoud

Keuzelijsten

Vanaf 1 oktober 2017 verdeelt de bibliotheek haar nieuwe aanwinstenbrochure, met een keuze uit de aanwinsten van de periode juli 2017 - september 2017.

Trouwe gebruikers van de bibliotheek kijken er telkens reikhalzend naar uit. De brochure bevat dan ook een uitgelezen keuze van al het moois dat de bibliotheek recent heeft aangekocht. In de brochure vind je ook een overzicht van de komende activiteiten, de sluitingsdagen en alle andere informatie die je als trouwe bibliotheekbezoekers dient te weten. 
 
Op een beeldscherm in de hoofdbibliotheek speelt constant een carrousel met boekcovers van recente aanwinsten en op een tablet-pc kun je steeds handige leestips vinden. Heel handig als je even zonder inspiratie zit. Daarnaast liggen er een twintigtal actuele keuzelijstjes ter beschikking, die op genre zijn opgemaakt.

Goed geïnformeerde lezers, daar is het de bibliotheek om te doen. Wie een Mijn Bibliotheek-account heeft en heeft aangekruist dat hij/zij de nieuwsbrief van de bibliotheek wil ontvangen, krijgt de aanwinstenbrochure digitaal toegezonden. Wil je ook van dit voordeel genieten? Maak dan een Mijn Bibliotheek-account aan en ontdek de vele mogelijkheden van deze online toepassing.

Zowel de laatste twee brochures als de laatste beeldschermpresentatie kun je via de onderstaande links openen.

Praktisch

Bibliotheek

Boomgaardstraat 10
9880 Aalter

tel. 09 374 60 71
fax 09 375 20 45
e-mail

Relevante info