Naar inhoud

Dyzo, het anker voor zelfstandigen in moeilijkheden

Er zijn voldoende ondernemers die al hebben ondervonden hoe vluchtig zakelijk succes kan zijn. Je vindt bij Dyzo zonder kosten en in alle discretie iemand die je kan helpen bij het redden van je zaak.

Dyzo, gegroeid uit de fusie van Efrem en Tussenstap, begeleidt kosteloos zelfstandige ondernemers in moeilijkheden. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt je verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak.

Ondernemers kunnen bij Dyzo in alle discretie terecht voor het redden van hun zaak, voor het leefbaar maken van een faillissement en voor ondersteuning van een nieuwe start na faling: hoe je schulden beperken, hoe een inkomen vinden, wat mag je in feite verwachten?

Nieuwe kansen

Dyzo biedt een meting, een opinie en een advies over de oplossingswegen. Je kan bv. doorstarten, met of zonder bescherming tegen schuldeisers, je kan kiezen voor een stopzetting, met of zonder faling of collectieve schuldenregeling. Door de weerbaarheid van de ondernemer te versterken en nieuwe kansen te geven, draagt Dyzo bij tot de welvaart en het welzijn in Vlaanderen. Meer info op www.dyzo.be.

Datum van het bericht: woensdag 15 maart 2017
Nieuwsoverzicht
venster sluiten

Update wateroverlast

Wateroverlast

Smeltende sneeuw zorgt plaatselijk voor wateroverlast in Aalter. Politie, brandweer en het gemeentebestuur volgen dit op. Volg zeker de verkeerssignalisatie! 

Niet-toegankelijke straten:

  • Buntelare, Zwagerhullestraat en Gottebeekstraat blijven voorlopig niet bereikbaar. (14/12, 15.00 u)

  • Het kruispunt Artemeersstraat/ Vinktsestraat en Beekstraat zijn afgesloten wegens hoge waterstand Poekebeek. Het blijft wachten tot het waterpeil van de Poekebeek is gezakt. (14/12, 15.00 u)

Toegankelijke straten:

  • Heirstraat (N409) is opnieuw vrij voor alle verkeer. (14/12, 12.00 u)
  • De situatie in het Kraenepoelpad is onder controle. De signalisatie is verwijderd. (14/12, 9.15 u). 

Gewijzigde huisvuilophaling (13/12 en 14/12)

  • De huisvuilophaling is op woensdag 13 december 2017 in een aantal straten niet kunnen doorgaan. Zijn de huisvuilzakken nog niet opgehaald? Haal ze dan binnen en bied ze op woensdag 20 december 2017  opnieuw aan.

  • Inwoners van de Gottebeekstraat, Kerselaarstraat en Vaart-Noord dienen op donderdag 21 december hun huisvuilzakken opnieuw buiten te zetten. Er was geen ophaling door de wateroverlast.

lees meer