Naar inhoud

Heraanleg Aalter-centrum: bouw middengeleider Weibroekdreef

In het kader van de nieuwe verkeerssituatie in het Aalterse centrumgebied vinden momenteel de voorbereidende werken plaats voor de bouw van een middengeleider in de Weibroekdreef, ter hoogte van de huisnummers 109-113.

Deze middenberm is een betonnen verhoging die de rijbanen scheidt en de snelheid van de voertuigen mindert. Tijdens de werken wordt er geen doorgaand verkeer toegelaten in de Weibroekdreef, tussen Ter Weibroek en de Oostmolenstraat. Plaatselijk verkeer is wel mogelijk. Je volgt de omleiding via de Oostmolenstraat, Houtem en de Baarzelestraat. Bij gunstige weersomstandigheden zal de middengeleider al op vrijdag 13 oktober 2017 gebouwd zijn.

Vergeet ook niet dat je aan het kruispunt Stationsstraat - Weibroekdreef - Kouter voorrang moet geven aan de as Weibroekdreef - Kouter. In de volgende editie van TotAalter, op vrijdag 6 oktober 2017, besteden we extra aandacht aan de heraanleg van de centrumstraten en de gewijzigde verkeerssituatie. Meer info over de werken vind je op www.aalter.be/werken > Herinrichting van het centrumgedeelte.

Datum van het bericht: donderdag 21 september 2017
Nieuwsoverzicht