Naar inhoud

Het Seniorenfeest verwelkomt De Popkoning

seniorenfeest 2017
Elk jaar wordt er reikhalzend naar het Seniorenfeest uitgekeken. Op dinsdag 24 oktober 2017 is het opnieuw zover! Dan nodigt het bestuur elke Aalterse senior uit voor een gezellige namiddag, met een kopje koffie en een lekker stuk taart.

Op het programma staat de show van De Popkoning. Poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt al 20 jaar op een geestige manier humor met latexpoppen in de vorm van onze vorsten. Samen met zangeres Corina zorgt De Popkoning ook voor de nodige ambiance met bekende deuntjes en duetten. Daarnaast mogen we niemand minder dan de hitzanger Herbert Verhaeghe verwachten. Hij is ook bekend als radio- en tv-presentator. Tot slot kan je je vergapen aan de illusies van het goochelduo Pierre en Linda.

Persoonlijke uitnodiging

Eind september mogen de Aalterse senioren een uitnodiging voor dit gratis feest in de bus verwachten. Het Seniorenfeest vindt plaats in het Sportpark, Lindestraat 17, van 14.00 u tot 17.00 u. Om 14.30 u begint het eerste optreden. Wie minder mobiel is, maakt gebruik van de achteringang van het Sportpark. Daar is parkeerruimte voorzien. Je kan ook gebruik maken van de belbus van De Lijn via tel. 09 211 91 91.

Meer info via welzijn@aalter.be of tel. 09 325 22 00.

Datum van het bericht: donderdag 21 september 2017
Nieuwsoverzicht