Naar inhoud

UiTPAS Meetjesland verkrijgbaar in Assenede en Eeklo

UiTPAS Meetjesland
De UiTPAS Meetjesland is een spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd. De kaart is vanaf nu verkrijgbaar in Assenede en Eeklo, die als eerste Meetjeslandse gemeenten instapten in dit systeem.

Met de UiTPAS Meetjesland spaar je punten bij elke deelname aan vrijetijdsactiviteiten in Assenede (en deelgemeenten) of Eeklo. Gratis of betalend, langlopende reeks of éénmalige activiteit: je wordt voor elke deelname beloond met 1 UiTpunt.

UiTPAS, ook een voordeelkaart

Je ruilt je gespaarde UITpunten in tegen mooie voordelen zoals een korting, drankje… Zelfs zonder punten doe je je voordeel met je UiTPAS Meetjesland: bij aanschaf van je kaart krijg je een aantal welkomstvoordelen cadeau. Die kan je onmiddellijk opnemen, zonder nog maar 1 punt gespaard te hebben! Zo kan je bijvoorbeeld gratis zwemmen in Eeklo, of gratis naar een film in de Bijenkorf in Assenede.

Kostprijs

Een UiTPAS Meetjesland kost 5 euro. Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen 2 euro. Je hoeft geen inwoner te zijn van Assenede of Eeklo om een kaart te kopen: iedereen die weleens deelneemt aan een cultuur-, sport- of jeugdactiviteit in Assenede of Eeklo kan met UiTPAS Meetjesland UiTpunten sparen en inruilen!

Meer info

Datum van het bericht: dinsdag 19 september 2017
Nieuwsoverzicht