Naar inhoud

Vzw Hartwerkers, voor een gezond en veilig Aalter

Logo vzw Hartwerkers
Het gemeentebestuur van Aalter ondersteunt Vzw Hartwerkers, in het kader van het project Gezonde Gemeente.

Vzw Hartwerkers heeft het doel om te zorgen voor een gezond en veilig Aalter. De bedoeling van  Hartwerkers is niet alleen om geld in te zamelen maar ook om met dit initiatief de samenhorigheid, de verbondenheid aan te wakkeren tussen de verschillende Aalterse verenigingen, organisaties, scholen en goede doelen. Mensen die samenwerken met één doel: een gezond Aalter waar het goed is om te wonen.

Alle inwoners, verenigingen en scholen kunnen daarbij helpen hun doel te bereiken. Hartwerkers en het gemeentebestuur ondersteunen hierbij alle acties die op touw worden gezet om ons streven te behalen.

Externe defibrillators

Dit jaar kiest vzw Hartwerkers voor de aankoop van externe defibrillators. Deze zullen op makkelijk bereikbaar punten worden geplaatst, 24 u op 24 u toegankelijk voor alle inwoners. Hierbij denk de organisatie aan plaatsen zoals het station, de markt,...

De overhandiging van het opgehaalde geld gebeurt op zaterdag 9 december 2017 tijdens een slotshow in het auditorium. Han Solo geeft er het beste van zichzelf tijdens de Best of.

Geert Straetmans, de trekker van dit initiatief, kan je contacteren via geert.exigent@telenet.be of via het telefoonnummer 0483 00 15 20.

Datum van het bericht: donderdag 22 juni 2017
Nieuwsoverzicht