Naar inhoud

Vacature kinderbegeleid(st)er (D1-D3, deeltijds, contractueel onbepaalde duur)

Kan je goed met kinderen om en kan je zowel zelfstandig als in team werken? Ben je flexibel, oplossingsgericht, gedreven en op zoek naar een interessante en uitdagende job in eigen streek?

Je staat in voor de dagdagelijkse begeleiding en opvang van kleuters en leerlingen van de lagere school. Tot je takenpakket behoren o.a. de voorbereiding van activiteiten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren, een aangename leefruimte, spelbegeleiding, het uitwisselen van informatie met ouders/collega’s e.a.

Voorwaarden

  • over een kwalificatiebewijs beschikken, noodzakelijk voor de erkenning van het initiatief buitenschoolse kinderopvang door Kind en Gezin;
  • bereid zijn om te werken via een variabel uurrooster.

Brutomaandwedde 

  • min. € 909,17 zonder anciënniteit
  • max. € 1415,02

Aanbod

  • een boeiende job in een stabiele werkomgeving;
  • een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant);
  • bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis openbaar vervoer bij woon-werkverkeer, fietsvergoeding, interessante verlofregeling.

Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar .

Interesse?

Voor bijkomende informatie kan je contact opnemen met de cel Personeel, tel. 09 325 22 00 of personeel@aalter.be.

Solliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 2 mei 2017  door je kandidatuur (motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs, een recent uittreksel uit het strafregister (model 2) en kwalificatiebewijs) op één van volgende manieren te bezorgen:

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 07 april 2017
Nieuwsoverzicht