Naar inhoud

Bekijk de plannen van Onthaalinfrastructuur Bulskampveld

Bulskampveld
Op 23 december 2016 werd het landinrichtingsproject Onthaalinfrastructuur Bulskampveld goedgekeurd door de Vlaamse Regering.

Het plan vermeldt een onthaalpunt voor het landschapspark aan de parking van de kerk van Sint-Maria-Aalter, met onder andere een infotafel, infobord en herkenningsbakens. Aan deze onthaalpoort worden de wandelaars naar het domein Menas (kasteelpark Blekkervijver) geleid. In het kasteeldomein Blekkervijver wordt ook in onthaalinfrastructuur voorzien, zoals zitbanken en infotafels. Tot slot komt er een onthaalpunt aan de parking van het Sportpark.

Ter inzage

De gemeenten die zich binnen het projectgebied bevinden, waaronder Aalter, leggen het goedgekeurde landinrichtingsplan en het Besluit tot vaststelling ter inzage van de bevolking. Wie de plannen wil inkijken, kan ze opvragen aan de onthaalbalie in het gemeentehuis (tijdens de openingsuren) of ze bekijken via www.vlm.be/nl/projecten/Paginas/OnthaalinfrastructuurBulskampveld.aspx. Het landschapspark Bulskampveld is het grootste aaneengesloten bosgebied op de grens van West- en Oost-Vlaanderen. Het strekt zich uit tussen Aalter en Oostkamp en wordt in het noorden begrensd door het kanaal Brugge-Gent.

Datum van het bericht: woensdag 15 maart 2017
Nieuwsoverzicht