Naar inhoud

Gratis gebruik feestzalen voor erkende verenigingen

Het gemeentelijk ontmoetingscentrum (GOC) in Bellem
Aalterse erkende verenigingen kunnen nu gemeentelijke feestzalen en gemeenschapscentra gratis gebruiken voor de organisatie van activiteiten. Zo wordt het verenigingsleven nog beter ondersteund!

Daarnaast betalen de erkende verenigingen een eenmalige waarborg van 40 euro voor de reservatie. Ook nieuw is dat er geen vergoeding meer betaald hoeft te worden aan de zaalverantwoordelijke.

Niet-erkende verenigingen, openbare instellingen en bedrijven (al dan niet gevestigd in Aalter) betalen tussen 125 euro en 375 euro voor het gebruik van een zaal. De waarborg varieert tussen 250 euro en 350 euro. Tot slot kan je volgende feestzalen en GOC's nu ook reserveren via www.aalter.be/accommodatie:

  • Villa Snoeck;
  • ’t Vrijhof ;
  • het keldertheater (TRAKK), in het gemeentehuis;
  • het gemeentelijk ontmoetingscentrum (GOC) van Poeke, Sint-Maria-Aalter, Aalter-Brug, Lotenhulle, Bellem en het oud-museum in Bellem.

Na de reservatie ontvang je een bevestiging van de cel Evenementen. Reserveren kan ook uitsluitend bij de cel Evenementen. Meer info via evenementen@aalter.be of tel. 09 325 22 00.

Vereniging laten erkennen?

Is jouw vereniging gevestigd in Aalter, maar nog niet erkend? Bekijk via www.aalter.be/erkenning-vereniging of de vereniging aan de voorwaarden voldoet. Meer info in het gemeentehuis of via tel. 09 325 22 00.

Datum van het bericht: woensdag 11 januari 2017
Nieuwsoverzicht