Naar inhoud

TOPradio Aalter wordt MAX

Logo Max
De Vlaamse regering zette op 28 oktober het licht op groen voor de hervorming van het radiolandschap. Regionale radio’s zullen in 2017 hun vergunning kunnen aanvragen of verlengen voor een periode van negen jaar met een groter zendgebied.

Samenwerking of ketenvorming tussen radiostations zal verboden zijn. Om zich voor te bereiden op de nieuwe regelgeving heeft TopRadio Aalter dan ook beslist de overigens uitstekende samenwerking met TOPradio Gent te stoppen en te starten met een gloednieuw zelfstandig radiostation.

Live-uitzendingen

MAX heeft een ploeg van 15 enthousiaste medewerkers en start zijn live-uitzendingen vanaf vrijdag 16 december 2016 om 7.00 u. Er wordt muziek gedraaid voor een brede doelgroep, aangevuld met regionaal en wereldnieuws. MAX zal ook regelmatig in het straatbeeld aanwezig zijn. Tijdens het Kerstdorp op 16, 17 en 18 december zal MAX live radio brengen. Nog meer dan vroeger zal er aandacht zijn voor het verenigingsleven, evenementen en bedrijven.

Opendeurdag

Op zaterdag 28 januari 2017 gooit het station haar deuren (Brug-Zuid 12) open en is iedereen welkom. Aansluitend is er in de studio een party met bekende dj’s. MAX zoekt nog medewerkers voor de redactie en verkoop. Ben je bezeten door muziek of op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes? Heb je een mooie stem of een vlotte pen? En heb je wat uurtjes over in je vrije tijd en heb je zin om deel uit te maken van een knettergekke ploeg die dagelijks toffe radio maakt? E-mail dan naar wim@radiomax.be of bel 0477 20 20 30!

Datum van het bericht: woensdag 14 december 2016
Nieuwsoverzicht