Naar inhoud

Vier straten heringericht om sluipverkeer te weren

Om de verkeersveiligheid te verhogen en het sluipverkeer te weren, werden vanaf donderdag 10 november 2016 drie straten gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het Kraenepoelpad wordt een enkelrichtingsstraat. Deze maatregel geldt tot en met het voorjaar van 2017.

Update 10 april 2017

De tijdelijke verkeersmaatregel in de Kattewegel, dichtbij het kruispunt met de Tieltsesteenweg, wordt opgehoffen.

Update

In de Bosvijverdreef haalt IVM het huisvuil, de P+MD-zak en het oud papier/karton op donderdag vóór 8.00 u 's morgens op. Plaats jouw afval de avond voordien dus al buiten. Deze regel zal tot het einde van de werken gehanteerd worden. 


Het sluipverkeer wordt geweerd in de volgende straten:

  1. Oude Gentweg, ter hoogte van huisnummer 40;
  2. Biesemveldstraat, ter hoogte van het kruispunt met de Kattewegel;

De straten worden opnieuw opengesteld na het einde van de huidige fase van de werken aan het op- en afrittencomplex E40, rond 31 mei 2017.

Op 14 november 2016 werd het Kraenepoelpad ter hoogte van de Lotenhullestraat niet langer afgesloten, maar werd het een enkelrichtingstraat. Dit wil zeggen dat de woonwijk Loveld er enkel uitgereden kan worden. Vanuit de Lotenhullestraat kan je het Loveld niet inrijden. Doorgaand sluipverkeer doorheen de woonwijk van en/of naar de E40 te Nevele wordt hiermee onmogelijk.

 

 

Datum van het bericht: maandag 07 november 2016
Nieuwsoverzicht