Naar inhoud

Leesbeesten gezocht voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen!

logo KJV
Ben je Kritisch, Jong en een Veelvraat als het op boeken lezen aankomt? Dan ben jij de KJV’er die we zoeken! De ‘Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen’ (KJV) is een boekenjury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Als jurylid krijg je een lijst met acht splinternieuwe jeugdboeken om te beoordelen.

Als je alle titels van jouw leeftijdsgroep hebt gelezen, dan kan je als internetjurylid stemmen op jouw favoriete boek. Zo bepaal je mee welk boek de KJV-winnaar wordt!

Zes maanden, acht boeken

Je leest de acht ‘voorgeschreven’ boeken van oktober tot en met maart 2017 om te kunnen stemmen. Alle boeken vind je in de bibliotheek. Is een boek uitgeleend, dan kan je het gratis reserveren (eentje tegelijk!). Je krijgt van de bib ook een leesdagboek en een boekenlegger. De aantekeningen helpen om op het einde van het leesjaar je punten toe te kennen.

Geef je gegevens door!

Wil je hiervoor gaan? Geef dan je naam en contactgegevens via onderstaande gegevens aan een bibliotheekmedewerker. Was je vorig jaar internetjurylid en doe je opnieuw mee? Dan kan je met je e-mailadres en je paswoord opnieuw inloggen.

Info

Bibliotheek

Datum van het bericht: woensdag 05 oktober 2016
Nieuwsoverzicht