Naar inhoud

De cel Eerste lijn is het eerste aanspreekpunt wanneer u het gemeentehuis binnenkomt en is de schakel tussen alle cellen en de klant.

De medewerkers van deze cel helpen de burger-klant onmiddellijk en op een snelle en adequate manier. Ze behandelen de meest uiteenlopende vragen en de cel is een centraal knooppunt voor allerlei aanvragen.

Op deze manier biedt deze cel ondersteuning aan alle andere cellen, maar momenteel in hoofdzaak aan de cel Burgerzaken, de cel Buitenschoolse Kinderopvang, de cel Cultuur en toerisme, de cel Welzijn, de cel Ruimtelijke organisatie en leefomgeving, de cel Wegen en domeinen, de cel Evenementen, de cel Gebouwen, de cel Budget, de cel Risicobeheersing.

De cel Eerste lijn heeft steeds aandacht voor wat er leeft bij de klanten en zorgt ervoor dat deze informatie wordt gebruikt met het oog op een continue verbetering van de gemeentelijke dienstverlening.

 

Praktisch

Eerste lijn

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail

Nieuwsberichten

  • Maak online een afspraak met het gemeentebestuur

    Wil je jouw adres laten wijzigen, een nieuwe elektronische identiteitskaart (eID) aanvragen of stedenbouwkundig advies inwinnen? Maak dan vanaf nu een afspraak via www.aalter.be > Maak een afspraak. Vermijd zo de eventuele wachtrijen!
venster sluiten

Update wateroverlast

Wateroverlast

Smeltende sneeuw zorgt plaatselijk voor wateroverlast in Aalter. Politie, brandweer en het gemeentebestuur volgen dit op. Volg zeker de verkeerssignalisatie! 

Niet-toegankelijke straten:

  • Buntelare, Zwagerhullestraat en Gottebeekstraat blijven voorlopig niet bereikbaar. (14/12, 15.00 u)

  • Het kruispunt Artemeersstraat/ Vinktsestraat en Beekstraat zijn afgesloten wegens hoge waterstand Poekebeek. Het blijft wachten tot het waterpeil van de Poekebeek is gezakt. (14/12, 15.00 u)

Toegankelijke straten:

  • Heirstraat (N409) is opnieuw vrij voor alle verkeer. (14/12, 12.00 u)
  • De situatie in het Kraenepoelpad is onder controle. De signalisatie is verwijderd. (14/12, 9.15 u). 

Gewijzigde huisvuilophaling (13/12 en 14/12)

  • De huisvuilophaling is op woensdag 13 december 2017 in een aantal straten niet kunnen doorgaan. Zijn de huisvuilzakken nog niet opgehaald? Haal ze dan binnen en bied ze op woensdag 20 december 2017  opnieuw aan.

  • Inwoners van de Gottebeekstraat, Kerselaarstraat en Vaart-Noord dienen op donderdag 21 december hun huisvuilzakken opnieuw buiten te zetten. Er was geen ophaling door de wateroverlast.

lees meer