Naar inhoud

Zitdagen pensioenen

Cursussen en Workshops - Varia

Praktisch

Organisatiegemeentebestuur i.s.m. RSVZ en RVP, welzijn@aalter.be
Waar

Villa Snoeck, Stationsstraat 69

Wanneerdinsdag 26 september 2017
Van09.00 u

Info

Wil je de pensioenwetgeving beter begrijpen? Of heb je hulp nodig bij het indienen van je pensioenaanvraag? Dit kan van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.30 u tot 16.00 u.

Opgelet: deze zitdag zal plaatsvinden in Villa Snoeck (Stationsstraat 60), niet in het gemeentehuis!

Meer info

Het is dankzij de goede toegankelijkheid en hoge tewerkstellingsgraad van Aalter dat de openingstijden in onze gemeente worden uitgebreid. In andere gemeenten werd dit aanbod afgeslankt of verdween het zelfs.

Info voor zelfstandigen
Er is nog meer goed nieuws: de experts van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ) zullen tijdens de zitdag ook aanwezig zijn, telkens van 13.30 u tot 15.30 u. Als je dus zelfstandig bent, of een gemengde loopbaan (zelfstandige en werknemer) uitoefent, dan kan je hier ook terecht.

Gewerkt in meerdere stelsels?
Als je in meerdere stelsels gewerkt hebt, raadt de RVP je aan om naar één van de Pensioenpunten te komen in plaats van naar de zitdag. De drie pensioeninstellingen zijn in het Pensioenpunt aanwezig om al je vragen over een gemengde loopbaan te beantwoorden. Vind de Pensioenpunten via http://www.onprvp.fgov.be/NL/about/Paginas/point.aspx.

Alle activiteiten