Naar inhoud

Jeugdvoorzieningen

Gerelateerde info Praktische info

De cel Jeugdvoorzieningen ondersteunt het particulier jeugdwerk (de jeugdbewegingen) en organiseert aanvullende activiteiten voor kleuters, kinderen, jongeren zoals de Kleuter- & kinderwerking, de Speelpleinwerking, de Tienerwerking en Gammetoen.

Inschrijven krokus- en paasvakantie 2017

Bekijk de brochure met het volledige activiteitenprogramma. Voor de activiteiten van de gemeentelijke vakantiewerking vragen we om op voorhand in te schrijven. Inschrijven kan vanaf maandag 23 januari 2017 om 19.00 u.

Let op! Inschrijven is enkel mogelijk na aankoop van een Grabbelpas 2017. Heb je nog geen Grabbelpas 2017? Dan kan je de pas voor 5 euro aankopen in:

  • het jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71
  • het gemeentehuis, Europalaan 22
  • het Sportpark, Lindestraat 17

Openingstijden

Retributiereglement

 

Praktisch

Jeugdvoorzieningen

Stationsstraat 71
9880 Aalter

tel. 09 325 71 71
fax 09 325 71 70
e-mail E-loket

Nieuwsberichten

  • Maak van je straat een speelstraat!

    Het organiseren van een speelstraat kent in Aalter al een jarenlange traditie. Dat is dit jaar niet anders! Tijdens de paas- en zomervakantie is het opnieuw mogelijk om van je straat een speelstraat te maken.
  • 't Endezomer DJ contest

    Allstarz won vorig jaar het dj-contestival van 't Endezomer. Zij verdienden een plaats op de afterparty van ons festival aan de zijde van topartiesten als Milo Meskens, Gestapo Knallmuzik, RHEA, ... Op 21 april 2017 gaat JC Kadans op zoek naar een opvolger!